за межами осенней души...

Кариатиды Сны
Василь Мошуренко

      ЗА МЕЖАМИ...

…за межами осінньої душІ…
…за обрієм осінньої печалі…
…звучать журливо-весняні вірші…
…бринять весняно-журавлині далі…
…притихлі – і дерева, і кущі…
…ранкові рОси – як дзвінкі коралі…
…за межами осінньої душі…
…бринять весняно-журавлині далі…
…кружляють в хмарах завтрашні дощі…
…і так багато в нашім небі – сталі…
…звучать журливо весняні вірші…
…за обрієм осінньої печалі…

*************************************


…там за межами осени тихи...
…за горизонтом осени печальной...
…звучат весенне-грустные стихи...
…звенят весенне-журавлино дали...
…притихли – и деревья, и кусты...
…а в ранних росах – звонкие кораллы...
… там за межами осени тихи ...
…звенят весенне-журавлино дали...
…а в тучах предстоящие дожди
…кружатся... и как много в небе - стали...
…звучат весеннее-грустные стихи...
…за горизонтом осени печальной...