***

Владимир Коломиец 2
Назустріч долі.

Лежить посередині вузької вулиці;
Худий, з дуже сумними очима пес.
Мордою до теплої бруківки тулиться,
Не чекаючи від долі ніяких чудес.

Та він, мабуть, добре знає примхи долі
І натерпівся, за коротке собаче життя...
А я іду, йому назустріч, поволі;
У свое невідоме, таємниче майбуття!