Закохала його у себе

Елена Иржанская
Закохала його у себе
               так бездумно...
Нема в Місяця пальців відбитків...
                ...дуже сумно!
    
Покохав і мене він трохи --
                серп у серпні...
Ті слова, що по морю сяйвом --
                всі нестерпні!..


28.07 2016 год