Побажання

Ирина Гордиенко Щукина
Сонечко, нехай тобі сяє сонечко,
Нехай тебе зігріває і всюди оберігає!
Зоренько! Нехай тобі ясні зореньки
Дарують любові натхнення і взрощують вдохновення!
Квіточко! Чарівна яскрава квіточка!
Любима доросла діточка!
Любові, кохання і злагоди
Хай зрілими будуть ягоди!
Хай зрілим буде кохання,
Можливості і бажання!

PS: мои пробы писать на украинском языке.
Сразу приношу извинения тем, кто не знает украинский.