Зов сердца. Веселинка Стойкович

Софья Измайлова
Сердца зов

Тоска моя
пошла путем,
который меня ждал.

И покуда слышу
сердца стук ответный -
Звучу.

Воды бурлящие,
слышишь ли,
путь закрывают.

Чуешь ли...

Рёв их,слышишь ли
тоску мою,
зов сердца.

http://www.stihi.ru/2017/06/23/9986

Срца зов
Веселинка Стойкович (автор)
Срца зов

Чежња је моја
Пошла путем
Који ме очекује

И док слушам срце
Које одјекује
Дрхтим

Воде безброде
Слушаш ли
Пут ће затворити

Чујеш ли

Чујеш ли хук њихов
Чежњу моју
Срца зов


Маргарете