Такой, как ты, на свете больше нет

Валентина Рженецкая
1.
Не знаешь ты, как сильно в душу бьёт
Безжалостный жестокий дождь. Как будто
Замёрзшего окна на сердце лёд
Касается пастель Моне под утро.

Припев:
На свете нет такой, как ты,
Явилась с неба,
Став воплощеньем красоты,
Мой Ангел Света.
Таких встречают в жизни раз,
Моё ты  чудо.
Тебя, чей нежный свет потряс,
Я не забуду.

2.
Забыть тебя, сдаётся  не готов, 
Отсчёт звонка и в ноль  теряю волю. 
Твой взгляд важнее миллионов слов, 
Как твой Дали, пронзает душу болью. 

****************************
Така як Ти

Чи знаєш ти, як сильно душу б`є безжальний дощ?
Так ніби він завжди чекав лише мене.
А як болить зимовий спокій нашого вікна,
Ніжно пастельний, як твій улюблений
Моне.

Така як ти
Буває раз на все життя
I то із неба.
Така як ти
Один лиш раз на все життя
Не вистачає каяття,
Коли без тебе я…

Забути все здається я б ніколи не зумів
Новий дзвінок скидає відлік волі на нулі
І погляд твій — він вартий більше ніж мільони слів
Вічно далекий, як і твій улюблений Далі.

Океан Ельзи