Putin to be? to be bad!! but we are not hamsters!!

Танетон
TERROR is BAD !! THIS is EROR !!
GLOBAL AMERICAN TERROR -/
To CONFRANTATION GLOBAL..
GET UP BIG DOG THEM ALL.. (.БАЛ) !!/
WHY THAT WARship ?! Remember NOT !!!
To WILL BELIEVEing PATRIOT !!!