Мабуть

Татьяна Фролова 8
МАБУТЬ…
Мабуть судилося мені
Тебе чекати стільки років…
Ти увійшов в дівочі сни,
Забрав думки мої і спокій.
Літа минають за літами.
Серденько болить, пече.
Дорослий син питає: «Мамо,
Чому, журавко, сльози ллєш?»
Що розказати йому, любий?
В твоєму серці все зима.
Не дочекатись вже ніколи
Сумній журавці журавля.
Мабуть, судилося мені
Любов чекати стільки років.
Вже перейшов в жіночі сни –
До зустрічі немає кроків.