Щыродэржавна эротыка

Анна Владиславовна Смолякова-3
"Чому не державною?" (ц)

задумалась. действительно, почему?
рубрика "Из Необузданного." старенькое.


"Котылось сонцэ, круглэ, як яйцээээ
и вэчориииило...
тыхо и мистычно

Вин запытав:

"Чы любытэ Вы ЦЭ?"

(ну, ЦЭ, тэ самэ  - "счастье в жизни личной")

пэрэхопыло подых

я мовчу
боюсь зомлиты,
сповнэна бажання...

алэ русызмы

"ДА!!!!!! Я ВАС ХОЧУ!!!!"

То нэ для Вас! Вы хтывый як в останне,

як хыжый звир, що знае спрагу тил,

Минлывисть днив, гарячий подых ночи...

Да) Я хочу.

А як жэ ты хотив?

Щоб завсякчас лунало тилькы "хОчу"? :-)

Да, Я люблю

Жыття и всэ, що з ным )

Так, я люблю

Обиймы та цилункы :-)

Чэкаю спив

Осинньойы вэсны)))))

А вирю в тэ, що чэсно кажуть рукы .

и мова та

лунае повсякчас

кохання-лав..."

...

державно?)

срочно в ленту! :-)

...

беги. могу "сдержавнить" сгоряча,
и  вспомишь сразу

ксиву с партбилетом

и как мозги студентам ты ... (о, стих!)

марксизмом...

позже стал вдруг патриотом?!!

...

а мова, падло, матинка для тых

хто не в брэхни

знайшов соби "чэсноты".