Czemu ty dziewczyno

Ключник Олег
Czemu ty dziewczyno!
 
(Чому ти, дівчино)
Український варіант)
Ключник Олег.

Чому ти дівчино,
Під явір сховалась,
Чи сонце – причина,
Негоди – злякалась?

Хоп ниська, ниська, в данці,
Файно зараз – смутно вранці!
Хоп – цей данець забиває дух,
Хоп ниська, ниська – бух!

Сонечко мене не пече,
Дощу – не боюся!
А не маю я хлопчини –
І, - тому журюся!

Хоп ниська, ниська, в данці,
Весело зараз – смутно вранці!
Хоп – цей данець забиває дух,
Хоп ниська, ниська – бух!

Примітки:
Данець – танок,
Ниська – сьогодні.
Файно - добре, весело.


Czemu ty dziewczyno

Czemu ty dziewczyno
pod jaworem stoisz
czy cie s;once piecze,
czy sie wichru boisz?

Нор, dzis, dzis а nie jutro,
dzis wesolo — jutro smutno,
hop, dzis, dzis а nie jutro,
hop, dzis, dzis, bec!

Slonko mnie nie piecze,
deszczu si; nie boje,
nie mam ja chlopczyny,
smutne zycie moje.

Нор, dzis, dzisa а nie jutro,
dzis wesolo — jutro smutno,
hop, dzis, dzis а nie jutro,
hop, dzis, dzis, bec!

Listopad.2017