Iди за мною

Олександр Мачула
Бери свій хрест і йди за мною,
я поведу тебе за хмари.
Полинемо удвох з тобою
туди, де пломенять Стожари.

Я підійму тебе до неба,
у царство зоряного світла.
Відкрию ту красу для тебе,
щоб ти зірницею розквітла.

Я поведу тебе у вічність,
ми перетнемо невагомість.
Побачиш всесвіту величність
і опануєш підсвідомість.

Візьми свій хрест і йди за мною,
немов за хлібом йдуть голодні.
Лиши все тлінне за спиною –
я виведу тебе з безодні!

01.11.2017