Sevdim

Алиев Орхан Адам
Kuplet 1

Taleh yazdi bize,
bele bir aci qismeti,
Seninle sevgimize,
qovusmadiq biz qeti,
Keder mesken saldi,
qelbimizde ebedi,
Ewqin kulu qaldi, ve hasreti....

Kuplet 2

Seninle men sevdim,
bu edaletsiz cahani,
Sen idin esq d;nyam,
hem kolnumun dermani,
Indi cox uzaq mene,
catmayir sene elim,
Ezabdan,zulumden, ;a;;r;r qelbim...

Neqaret:

Sevdim, sevdim,
sinemde men besledim
sevgimizi gizledim.
Sevdim, sevdim,
geceler men sesledim,
yaliz seni gozledim
Seni gozledim.

Kuplet 3

Arzum idi men seni,
oz d;nyama aparim,
Bu heyatdan yani,
seni bir anliq qoparim,
Ama yollar ayirdi,
uzaq qaldi cismimiz,
Indi men nece, yawayim sensiz?

Neqaret:

Sevdim, sevdim,
sinemde men besledim
sevgimizi gizledim.
Sevdim, sevdim,
geceler men sesledim,
yaliz seni gozledim
Seni gozledim.