С ошибками, зато искренне!! i, m crying man from r

Танетон
TERROR to WORLD from HARDest West !!
BUT MY WAY NOT from THAT TODAY:
I'm CRYing man from RAINing day..
MY DREAM FOREVER BEST of BEST !!/

TRUE is LIVEing THOUTY THREE..
I'm NOT to LOOKing YOUR's "sunrise"!!
GET UP TOMOROW KILLed FREE !!!
WELCOME come BACK, "LIGHT" GODLIKE Blues !!