Купили кролю ролики...

Фальшборт
Купили кролю ролики
Кататися день і ніч
Заздрять всі кролики
Такі ж точнісінько.

Пора почати полювати
Щоб розірвати цей круг
Кататися але не плодитися
Вони вирішили раптом.

І ось розклад буденний
Я здав у ломбард ,,рыжье"
За дуже вигідними цінами
Купив собі рушницю.

Півлітра, сало, цибулин
Окраєць хліба, дріб
Кожух, вушанка, руковиц
І на усмішці скорботу.

30.10.2017