ТУТ УЖ - ДА,.. ОДНА БЕДА...

Владимир Потаповский
Т У Т      У Ж     –     Д А ,..      О Д Н А      Б Е Д А ...


Н–Е–В–О–С–Т–Р–Е–Б–О–В–А–Н–Ы    проститутки  в  Иваново!
( Потому  и  рифмую  “речами  былинными”!)
Не  скопить  им  на  “службе”  и  рублика  рваного: 
Ведь  уходят  на  пенсию ... часто  –   Н–Е–В–И–Н–Н–Ы–М–И !!!

















...