Новы герой

Феликс Аксёнцев
Цяпер ты - новы герой.
Цяпер ты - пан рок-н-рол.
Ты п'еш кожнага дня шмат,
Бы на вайне.

Пасьля ты спалiш свой дом.
Пасьля ты купiш палац.
Твой лёс - там разглядаць столь,
Новы герой.

1993, CD 'Танцы на Даху', тэкст песьні.  Музыка - Слава Корань.