Хата ли скраю ли

Александр Алексахин
Хата ли скраю ли

Алексизм


Знав усічено. Тепер повністю знаю
козацьке прислів’я: Моя хата скраю –
першим ворога зустрічаю!


Знал усечённо. Теперь полностью знаю
казаков поговорку: Моя хата скраю –
першим ворога зустрічаю!