Пробковый Рэп

Елена Богословская
Серые тучи
Серые зданья
Серые будни
Зря ожиданья

Грязные души
Грязно сознанье
Грязные звуки
Спёрто дыханье

Стёртые струны
Стёрты желанья
Стёртые зубы
Непониманье

Манит на рубль
Манят мельканья
Манит на убыль
Сердце страданий

Серые тучи
Серые зданья
Серые будни
О-Ё!