walking in the mountains

Шонкор Алтай
***
What do you think about snow
which far away looks like a sail
and in obedience air blow
takes to the sky like white veil

What do you think about rocks
those that create a highest mount
Where forget about clock’s
just only take a look around

What do you think about sun
when it sit down over mount
awakens the desire run
far far away from choking town

I know what now you're think,
because we think alike again
because we see this world in pink
and we will always play this game


***
прогулка в горах

Скажи, что думаешь про снег
Что парус нам напоминает
И подхвативший ветра бег
С вершин вуалью улетает

Попробуй в скалах видеть суть
Что горы просят вверх тянуться
Ты здесь о времени забудь
Вокруг лишь стоит оглянуться

И солнце в сердце удержать
Когда закат идет за гору
Рождая мысли убежать
Не возвращаясь в пыльный город

Мечты твои я знаю друг
Ведь наши мысли так похожи
Все видим в розовом вокруг
И этот дар всего дороже