Резиновая кукла

Александров-Снегирь
— У вас есть девушка?
— Только надувная…

В океане бил китов властный, мощный шкипер.
Грубым голосом китов парализовал.
Не тянулся к знаниям и не знал про триппер.
От его дыхания обгорал штурвал.

Шкипер брал с собою в рейс надувную куклу,
Как приспичит — он на ней пыл свой разряжал.
От наклонностей садистских куколка пожухла:
Он её за груди тискал, на гарпун сажал.

Резиновая кукла, резиновый пупок,
Для наслаждений крупных — женщины кусок!
Прекрасное решенье половых проблем!
Сплошное наслажденье… на корабле!

Но прознал экипаж про любовь такую.
Завязали кураж, в оргиях ликуют.
Шкипер вахту стоит, а команда с ней…
И резина скрипит всё сильней, сильней.

Много плакал потом заболевший шкипер
И мочился с трудом, как акула зол.
От досады вынул гвоздь: «Вот тебе за триппер!»
И зазнобе насквозь груди распорол.

Резиновая кукла, резиновый пупок.
Для наслаждений крупных был женщины кусок!
Резиновую куклу он выбросил за борт,
Пускай теперь акулы ей делают аборт.

1987




Гумова лялька

— У вас є дівчина?
— Лише надувна...

В океані бив китів владний, потужний шкіпер.
Грубим голосом китів паралізував.
Не тягнувся до знань і не знав про трипер.
Від його подиху обгорал штурвал.

Шкіпер брав із собою в рейс надувну ляльку,
Як закортить — він на ній запал свій розряджав.
Від садистських нахилів лялечка пожухла:
Він її за груди тискал, на гарпун садив.

Гумова лялька, гумовий пупок,
Для насолод великих — жінки шматок!
Прекрасне решенье статевих проблем!
Суцільна насолода... на кораблі!

Але дізнався екіпаж про таку любов.
Зав'язали кураж, в оргіях радіють.
Шкіпер вахту варто, а команда з нею...
І гума скрипить все сильніше, сильніше.

Багато плакав потім хворий шкіпер
І мочився з працею, як акула зол.
Від досади вийняв цвях: «Ось тобі за трипер!»
І зазнобе наскрізь грудей розпоров.

Гумова лялька, гумовий пупок.
Для насолод великих жінки був шматок!
Гумову ляльку він викинув за борт,
Нехай тепер акули їй роблять аборт.

1987