Безмежжя

Александр Шевченко 62
Безмежжя всесвіту не осягнути,
Не передати пензлем, чи пером,
Прекрасне лиш тому дано збагнути,
В кого душа наповнена добром...

Світ збереже наш тільки красота,
В гармонії із нею - досконалість,
Ближчою стане недосяжна висота,
Коли усмішка подарує радість...

26-10-17.