***

Ольга Чёрная Форсова
Nie jestes me;czyzna moim.
Jestes synem i ojcem...
Ty jestes rokiem i czasem...
Ty jestes zar  i mroz.

Nie jestem twoje kobietom.
Jestem matkom i corkom.
Ja jestem sloncem  i gwiazdkom,
Ja jestem spokoj i glos.



                2017r.