Другу в День Рождения

Елена Гешко
Знов День народження так швидко пролетів,
Напевне, привітали найрідніші,
І знову часу невгамовний плин
Тобі дарує спогад найтепліший.

Перегортаєш сторінки життя,
І діти виросли, і друзі розлетілись,
І день проходить. Наче забуття...
Думками знову ми з тобою стрілись.

Мов осінь обриває із троянд
Пелюстки ніжні й розкида за вітром,
Так і життя проходить. Меріад
Лише зірок лишилось нам над світом.

Прийми оті прості слова вітання,
І щастя, і здоров’я повсякчас.
І всі найкращі, найщиріші побажання
Як спомин дружби, що була колись між нас…