I я не знав нiчого про любов

Миклош Форма
...І я не знав нiчого про любов,
І ти нічого про любов не знала.
Нам просто доля шансів не давала,
обманювала знову нас і знов.

Хтось бачив ту любов? Чи є такий,
хто відповість нам на просте питання:
чи справді є на світі те кохання,
якого ради долі нелегкі?..

Тепер узнаєм про любов усе:
відкриє очі лиш любов взаємна...
Було минуле наше не даремно.
Майбутнє нам тепер любов спасе...