Не зелену, а руду!

Лариса Калинина-Харламова
Пожовтіло листя клена,
Наче у лисички хвіст.
А ялиночка - зелена.
Ось дивіться! Я приніс.
То ж у осені питаю: -
Що з ялинкою не так?
Чом її ти обминаєш,
Чом вона не золота?
Осінь усміхнулась: - Синку,
Я на новий рік прийду!
Матимеш собі ялинку
Не зелену, а руду!
/21.09/
25.10.17.