Побажання

Анатолий Павленко
Я  щиро  бажаю  тобі,  моя  мила,
Для  здійснення  мрії  хватило  щоб  сили,
І  вогник  надії  ніколи  не  згас,

Щоб  доля  до  тебе  поблажлива  стала,
А  слово "любов"  щоб  завжди  в  тобі  знало
Теперішній,  тільки  теперішній  час.