Узрейте демона в вогн...

Фальшборт
Узрейте демона в вогні
Поки ще не стало пізно
Ще не поуши в гомнi
Поки я говорю серйозно.

Поки не стали Гек і Чук
За прогнозами Ванди
Всім чукчам, тих кого верчу
Давати голоблі транди.

Біжіть в Беркутову падь
Іль в Яструбину халупу
Так швидко, щоб не зміг наздогнати
І не встромив вам в око залупу.

24.10.2017