Осiнь-Осiнь. Дует

Миклош Форма
1.
Осінь каже: "Милий... Ось і я..."
І шепоче: "Я – любов твоя..."
Я їй вірю – я її чекав.
Я нарешті Осінь покохав.

Приспів:
Осінь-Осінь... Та невже моя...
Каже Осінь: "Справді... Я – твоя..."
Не питайся, звідки щастя знов:
Осінь має право на любов...

2.
Осінь, де ти стільки літ була?
"Я любов для тебе зберегла,
Я для тебе повторю слова:
"Без любові Осінь не бува".

Приспів:
Осінь-Осінь... Та невже моя...
Каже Осінь: "Справді... Я – твоя..."
Не питайся, звідки щастя знов:
Осінь має право на любов...