Будит ли весна моей?

Надежда Рубан
    Чи  буде  моєю  весна?

Підіймаю  руки  увись,
Я  літу  кричу -  зупинись...
Та  воно  мчиться  кудись ...
Де  круча  стрімка,
А  мої  слова  відносить  ріка ,
Де  осінь  холодна  така.

Зупинися  день  теплий – постій..
Я  благаю  ,  сонечко  грій ,
Сувої  почуттів  моїх  мрій.
Сонце  хмари  вкривають  товсті,
І  падає  ніч  у  тумани  густі, 
А  мої  благання – пусті...

Поринаю  у  сон  і  сниться  мені,
Що  літо  квітує,  зеленіють  гаї
І  білі  ромашки  у  віночку  моїм.
А  за  порогом  зима,
І  літа  немає ...
Сніговій  покривалом  холодним  вкриває,
Сон  солодко  мрії  колише , гойдає,
А  душа  так  прагне  тепла...
І  хто  його  знає ,
Чи  ще  буде  моєю  весна ?..

Автор: Н.П.Рубан.