Радыё Свабода

Феликс Аксёнцев
Радыё Свабода,
Мы твае хвалi i подых.
Не пакiне нас надзея.
Там, дзе няма цемнаты,
Ведаюць нас,
Белы сцяг па-над намi.

Радыё Свабода,
Мы твае вусны i словы.
Цi павiнен я быць шчырым?
Там, дзе няма цемнаты,
Слухаюць нас.
Белы сцяг па-над намi.

Радыё Свабода,
Мы твае сэрцы i вочы.
Я i ты адыдзем назаўжды.
Там, дзе няма цемнаты,
Стрэнемся мы.
Белы сцяг па-над намi.

Радыё Свабода -
Смага нам палiць сэрцы.
Гэта Радыё Свабода.
Там, дзе няма цемнаты -
Наша вада.
Белы сцяг па-над намi.

Радыё Свабода,
Мы твае хвалi i подых.
Не пакiне нас надзея.
Там, дзе няма цемнаты,
Ведаюць нас.
Белы сцяг па-над намi.

1990, LP/CD 'Краіна Доўгай Белай Хмары', тэкст песні. Музыка - Слава Корань.