Ty zе mnie szydzisz dziewucho. Украинский вариант

Ключник Олег
Чому маєш тую втіху,
Чому ти смієшся,
Коли маєш таку пиху,
Що від сміху гнешся!

Дана моя, дана моя,
Паном Богом  дана,
Зглянься кралю наді мною,
Як панянка вбрана!

Для людей моя голуба,
Пліток не настарчиш,
Знаю – мене сильно любиш,
Тільки, як побачиш!
 
Дана моя, дана моя,
Паном Богом  дана,
Зглянься кралю наді мною,
Як панянка вбрана!

Молотив я висівочок,
Та й збіжжя збираю,
Потім сяду на пеньочок,-
Коломийку граю.

Дана моя, дана моя,
Паном Богом  дана,
Зглянься кралю наді мною,
Як панянка вбрана!

На ярмарку спродам жито,
На твою корону,
Щоб змогли щасливо жити,
З Божого Закону!

Дана моя, дана моя,
Паном Богом  дана,
Зглянься кралю наді мною,
Як панянка вбрана!

Та й піду я до костьолу,
Трафлю органіста,
Мендельсона марш не кволий,-
Нам зіграє чисто!

Дана моя, дана моя,
Паном Богом  дана,
Зглянься кралю наді мною,
Як панянка вбрана!

Жовтень 2017