Царица на магистралата

Величка Николова -Литатру 1
Видях на пътя чудна роза.
Усетих нежен аромат
на таз царица – все във поза,
приканваща към компромат.

И победен от красотата
на розовите И страни –
откъснах я за аромата,
а тя - убоде ме с бодли!

Литатру


"Есенция в кошничка" - маслени бои и шпакла, художник - В. Николова - Литатру