From Zinaida Gippius

Игорь Вячеславович Топоров
If the light does go out - i see nothing,
And if the man is the beast i hate his being.
And if the man's worse than the beast - then i do try
To kill him. If it's all up with my Russia - i die.

    16/ X 2017

                Зинаида Гиппиус :

Если гаснет свет - я ничего не вижу,
Если человек зверь, я его ненавижу.
Если человек хуже зверя, я его убиваю,
Если кончена моя Россия - я умираю !

             февраль 1918