Залюбки!

Виктория Барановская
Яке красиве слово - "ЗАЛЮБКИ"!*
Залюблена в цей світ, в красу довкола,
Хотіла б я пройти усі стежки,
Й при цьому щоб душа не охолола!

Щоб світлим був і усміх, і думки,
Для кожного знайшлось привітне слово,
Хай навіть і робила б помилки,
Втім виправляти б залюбки була готова!

Щоб залюбки і праця, і пісні,
Щоб залюбки і зустрічі, й прощання,
Щоб світ не став ні сірим, ні пісним,
Щоб в радість були сутінки й світання.

Щоб радісно хотілось і моглось,
Перемагалось і перемоглося,
Щоб ні про що пошкодувать не довелось
І залюбки намріяне збулося!

                м. Донецьк, 21.10.2017

* Залюбки (укр.) - с удовольствием, охотно (русс.)