Колискова...

Павел Горобец 3
 Ніч опустилась,
 Тихо-тихо...
 Заснуло навіть десь там лихо.
 Вві снах приходять думи-мріі,
 Через закриті нами віі..
 -А хтось когось й кохає може,
 То ж хай Господь йому поможе..
 Подарувать дитинку на ніч..
 - (Все...вірш
 закінчився..
 Добраніч..))