From Anna Akhmatova

Игорь Вячеславович Топоров
And am wajking wanting nothing sudden,
Where is my nicest companion ? Is he just
A grost . The wind's maturing in a deaf garden,
And a grave step's below my feet,alas.

    16 / X 2017

     Анна Ахматова :

А я иду,и ничего не надо.
Где самый милый спутник ? Только тень,
И зреет ветер из глухого сада,
А под ногой - могильная ступень.

    1954 г.