На Захiд

Георгий Грищенко
Хто на Захід,хто на Схід
Їде заробляти гроші,
Так робити кажуть слід,
Заробітки там хороші.

Не заробиш їх у нас
Й житимеш у бідності,
Олігархів злючий клас
Люд грабує в дійсності.

Влада же усе кричить
Жить в Європі будемо,
Й не дає заможно жить,
 Ми ж її усунемо.

Україну рідний край
Знищує олігархат,
Тож ти друже пам’тай
Хто нам ворог, а хто брат.
17.10.17.