Любов це реактор шалених енергiй

Прокопенко Юрий
Любов – це реактор шалених енергій,
Всередині серця напруга тріщить.
Ти здатен на все, обернувшись мерщій
В проміння щемке, мов заслін від елегій
З’явився й відтоді ти поміж богами,
На рівних із ними і крила ростуть
За спиною, кров переходить у ртуть,
Навколо звучать надчутливості гами.
Ти чуєш її, ти вогонь відчуваєш,
Тримаєш за руку це скупчення див.
Вона оживає й вторує мотив,
А ти – залюбуєшся створеним раєм.
І мовби на світі чарівність всім править,
Неначе немає журби й перешкод.
Лишень є любов – загадковий штрих-код,
Що тісно пов’язаний з проявом яви.

21:13, 18.10.2017 рік.

Зображення: https://hdwallpapersbuzz.com