Прошепочу

Лиса 25
Востаннє Світ окину сумним поглядом.
Востаннє я скажу тобі "Пробач!".
Я вже сюди не повернуся-
Занадто багато тут невдач.

Восстаннє я розкрию душу,
Наповнюючи Світ добром.
Я вже полишити все мушу,
В безодню пірнути пером.

Востаннє... Бачиш ти мене востаннє...
Тобі набридло моє "я"...
Та з неба святими вустами
Прошепочу, що я твоя...