життя не вистача..

Леман
..я тобою тішуся щодня..
..ти мій позитив..моя ти втіха..
..як в житті життя не вистача..
..час летить..біліє руда стріха..

..посміхаюсь..ти у мене є..
..якось не по людськи..та байдуже..
..тішусь мріями..бо то усе моє..
..тішусь спогадом..сумую дуже..

..бачиш як трапляється в житті..
..хто був не потрібний-став повітрям..
..без якого подих не життя..
..без якого тісно в грудях мріям..