В магазин

Иван Малеев 2
Батько з сином в магазині
продукти купляє
а на суму лиш таку
що в кишені має

У кошику крупа пшенична
і рисова січка
та ще на пакетах
дуже гарна стрічка.

Скажи мені тату
не забув ти часом...
чом нема пакета
з ковбасою з мясом.

Синочку мій рідний
синочку хороший
ти пробач мені...на мясо
я не маю грошей.