Zuranilar tarbijase

Дина Норбут
Ujandynmy? Aunama,
Jalkawynga birelma,
Jasa tiz-tiz kharakat,
Kharakatta barakat.

Junirga onitma,
Jaman chirlar urchetma.
Jomshak sjolge, ak sabin,
Elmaep kjota tabin.

Ashaganda ashikma,
Chainap betmicha jotva.
Kaderlasang ashingni,
Faidaly bulir, tamle.
Rizykka zur ihtiram,
Bula kurmasen kharam.
Ber walchigin tosherma,
Ber tamchisin kaldirma.

Kechene sin keche it,
Olirakni oli it.
Suzengne ulchap sjola,
Keshe kaefen koima.
Khormat itar olisi,
Rakhmat aiter kechese
Agar jorageng jansa,
A kulyngnan esh kilsa.
Tirishkannar unga ul,
Tamchi tadhlar tisha ul,
Jatip kalma, hastarla,
Tirishka ungish kila.

Khazer wakit joklarga,
Matur toshlar kararga,
Jomshak kujan, ajuing,
Aiga ashkina taeng.