Свiтильник Твiй в менi не потьмариться

Людмила Дзвонок
Господь, Учителю, у ніг Твоїх,
Прошу я мудрості Твоєї, неземної*,
Щоб на шляху я не робила гріх –
Тоді б і долі не було сумної!

Читаю Твоє Слово кожен день,
Сиджу над ним, щоб істину почути,
Мій розум одкровення Твого жде,
Так хочеться й серденьком все збагнути!

Дай мудрості, щоб помилок не знать,
Щоб в волі Твоїй бути в кожнім кроці,
І ще прошу на пам’ять благодать,
Щоб мала її в кожнім своїм році!

Тебе пізнала не з дитячих літ.
Яке багатство маю в Твоїм Йменні!
Так хочеться принести Тобі плід…
Мені би знань Твоїх у сьогоденні!

Я дякую Тобі вже наперед,
Бо відповідь Твоя не забариться.
Те, що даси, ніхто не відбере,
Світильник Твій в мені не потьмариться**!
                16.10.2017

* « А якщо кому з вас не стачає мудрости, нехай
просить від Бога, що всім дає просто, та не докоряє,
і буде вона йому дана» - Біблія, Якова 1:5.

** «Багато-хто кажуть: Хто нам покаже добро? Підійми
ж на нас, Господи, світло Свого лиця!» -
                Біблія, Псалми 4:7.

Картина з Інтернету