В день народження Антонинi Чепурнiй

Татьяна Мороз 2
Пани й пані, є прохання —
Хочу теж до привітання,
Я додати кілька фраз,
Може в поміч буде враз!
Тоню я поздоровляю,
Трохи також побажаю:
З днем народження тебе,
Гори щастя до небес!
Народилась ти вродлива,
Чепурненька і красива.
То ж нехай тобі щастить,
Нехай Бог благословить!
Побажаю  я онуків,
Щоб тянули своі руки
До бабусі з дідусем
Та кохання над усе.
Побажаю миру й долі,
Хліба свіжого і солі,
Божа милість буде з вами,
Насолоджуйтесь з роками...
Неба синього і цвіту,
Нехай завжди буде літо!
Я бажаю Вам натхнення,
Та від Бога откровення.
З днем народження  вітаю,
Від душі благословляю!!!!
Тонечка, не будь сумна,
Ти ж насправді Чепурна!