ОСА

Миша Стан
ОСА

Він був не таким як всі
Він був самим собою
Його поважали свої
А вороги прозвали Осою

Він йшов до своєї мети
І прагнув ставати все краще
Він хотів всім довести
Те що довести саме важче

Любити землю рідну свою
Захищати не словами а в дії
Так як він робив це в бою
Мало хто з людей так зуміє

Він був людиною слова
Що сказав те й зробив
Таким був Цірик Вова
Кожен його за це любив

Він віддав своє життя
Аби ми жили на свободі
Тож не дозволь піти у небуття
Пам'яті про подвиги Володі

Якщо б не він то хто?
Таких бувають лише одиниці
Що нас захищають в АТО
Поки влада шикує в столиці

Хто має за це відповісти
Що гинуть від неофіційної війни
Інвалідами стають зникають безвісти
Самі кращі українські сини

Пам'ятає Угля про свого Героя
В ньому були мужність добро і краса
Погляд його був гострий мов зброя
Запам'ятай яким був командир Оса

Автор: Міша Стан, с. Угля, 05 жовтня 2017 р.