Про сало

Иван Малеев 2
Жінка сало продавала.
та все його хвалила
ось як бачите сама
я його зробила.
   Ой яке воно у мене
жирне та добреньке
і як бачите воно
товсте не тоненьке.
   Підійшов мужик до неї
хитро поглядає
а вона така товста...
і він її питає...
   А почім же ваше сало
що ви його зробили
та не те,що на прилавку
що платтям прикрили.