***

Шморон Наталия
Два келихи вина -одне на двох кохання ,
Мелодія одна , на двох одні слова ...
І ніжний дотик рук, і пісня пташки рання,
Яку вона щодня, одну для двох співа...

Два келихи вина наповнені до краю ...
Малесенький ковток-і крУгом голова..
Хмільна, солодка ніч і лагідне "кохаю "...
Один політ сердець до раю ... в два крила..

Два келихи вина...палких очей зізнання ,
Весна лише для двох... і височінь одна ...
Два келихи вина -одне на двох бажання -
Відчути щастя смак, все випивши до дна...

************
В глухім мовчанні келихи вина...
Одне на двох кохання недопите,
а лиш пригублене...І нічия вина,
В тім, що запізно  долею розлите ...

Кришталь холодним сяйвом виграє,
Маскує осад  вічного чекання...
Вино ніяк міцнішим не стає,
Якщо не ті умови зберігання ...

...В глухім мовчанні келихи вина ,
Краплинка суму цівкою стікає ...
І спорожнити б їх давно пора...
...Та тільки серце руку не здіймає ...