Лина Костенко. На цыпочках я возвращусь в те дни..

Татьяна Шамсиярова
На цыпочках я возвращусь в те дни.
Они, как солнце, все во мне взошли.
Там есть наш дом, объятья твоих рук,
ещё душа не ведает разлук.
И время есть и для друзей, гостей.
И доченька растёт. И счастье есть.
И сын нарисовал цветок зари,
как Маленький тот принц Экзюпери.

Оригинал:

"Навшпиньки повертаюся в ті днi"

Навшпиньки повертаюся в ті дні.
Вони, як сонце, сходять у мені.
Там є наш дім і обрій твоїх рук,
і ще душа не відає розлук.
І ще є час для друзів і гостей.
І щастя є. І донечка росте.
І син малює квіточку зорі,
як той Маленький принц Екзюпері.