Лина Костенко. Расскажу свою тайну. С укр

Блантер Татьяна
Расскажу свою тайну,  доверю.
Обожгла та догадка, как снег.
Поселюсь в твоем сердце, поверь мне
На сегодня, на завтра, навек.

Мчится время, мелькают, как вехи,
Сотни лиц, государств и имен.
На сегодня, на завтра, навеки
Ты останешься в сердце моем.

Почему? Я и, правда, не знаю.
От себя не устроишь побег.
В сердце ты. Остальное все с краю.
На сегодня, на завтра, навек.


       ********


Розкажу тобі думку таємну,
дивний здогад мене обпік:
я залишуся в серці твоєму
на сьогодні, на завтра, навік.
 
І минатиме час, нанизавши
сотні вражень, імен і країн, –
на сьогодні, на завтра, назавжди! –
ти залишишся в серці моїм
.

А чому? То чудна теорема,
на яку ти мене прирік.
То все разом, а ти – окремо.
І сьогодні, і завтра, й навік.



Илл.Ахмад Хараджи.