***

Гасанова Гюзеля
Вуч иер я лацу цуьквер -
Гатфар ч1аван мили эквер.
Михьивилин ярж я абур,
Лезги рушан намус, абур.

Агакьдалди ц1араз живер,
Кьил хкажна лацу цуьквер
Аквада чаз суван кьилел,
Гьейранариз инсан чипел.


Цуьквериз ухшар чи рушар -
Лезгистандин зи пак вахар!
Михьиди хьуй уьмуьрдин рехъ,
Гьалт тавурай квел пехил пехъ